Veelgestelde Vragen

Welk verpakkingsmateriaal gebruiken jullie?

Wij verpakken onze kleding in papieren enveloppes en plastic (kleding-)zakken. Natuurlijk willen we bijdragen aan een beter milieu en het verminderen van de plastic afvalberg. De productie van plastic heeft echter nog steeds een kleinere voetafdruk dan de productie van papier. De zakken die wij gebruiken zijn goed te recyclen. Zie ook Bestelling en levering > Hoe wij leveren

Moet ik extra verzendkosten betalen?

Wij proberen verzendkosten in onze prijzen in te calculeren waardoor we GRATIS verzending kunnen aanbieden. Alleen als je maar een paar stuks koopt dan moeten we verzendkosten in rekening brengen, omdat we ander verlies leiden. We adviseren daarom om in BULK te kopen. Dan zijn er geen verzendkosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Krijg ik een Track & Trace code?

Kleine pakketten versturen we als brievenbuspost, waardoor zij geen track & trace code hebben. Bestel je veel en past het niet meer in één keer door de bus? Dan verzenden we met track & trace code.

Mag ik ruilen en retourneren?

De normale regels voor ruilen en retourneren zijn van kracht. Dit betekent dat elke aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van reden voor retour kan worden aangemeld. De kosten voor het retourneren zijn voor uzelf. Meer informatie vindt u op de pagina Ruilen en Retourneren

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Indien u wilt afzien van een koop kunt u uw geld terugvragen. U maakt dan gebruik van uw herroepingsrecht. U krijgt uw geld terug zodra de aangekochte producten geretourneerd zijn. Zie Ruilen en Retourneren.

Kan ik mijn kleding aan jullie verkopen?

Wij kopen tweedehands kleding in van onze klanten. Wij kopen tot 3x zoveel kleding in als wat u bij ons gekocht heeft. Zie Verkopen.

Kan ik mijn kleding via jullie verkopen?

Tweedes is een webshop welke door onszelf beheerd wordt. Het is geen platform waarop derden kleding kunnen aanbieden. Wij kopen kleding op van onze klanten. U verkoopt uw kleding dus AAN ons, en niet VIA ons. Zie ook Verkopen.

Wat doen jullie met kleding die niet verkoopbaar is?

Kleding die uiteindelijk niet verkoopbaar blijkt te zijn geven wij uiteindelijk weg aan goede doelen in binnen en buitenland. Wij zijn in contact met een aantal stichtingen die kleding onder arme gezinnen uitdelen.