Bestelling en levering

Over ons

Tweedes.nl is een webshop van Globadev – een sociale onderneming die zich inzet voor duurzame ontwikkeling in Nederland en wereldwijd. Met deze webshop in tweedehands kinderkleding wenst Globadev bij te dragen aan het verkleinen van de afvalberg en duurzaam leven te stimuleren.

Stel zelf je pakket samen, maar koop in bulk

Het idee voor tweedes is ontstaan toen het ons opviel dat veel kinderkleding pakketsgewijs verkocht wordt. Dit is makkelijk voor de verkopers die vaak snel van hun stapel kleding af willen. Voor de koper heeft het het nadeel dat er wellicht iets bij zit waar je niet persé naar op zoek was. Bij Tweedes.nl mag je helemaal zelf je pakket samenstellen. Er zit ook geen grens aan hoe groot of klein je pakket moet zijn, maar we adviseren je om wel meerdere stuks tegelijk te kopen. Dat houdt de prijs per stuk namelijk lager!

 

Hoe wij leveren

De tweedehands kinderkleding wordt door ons verzameld, gesorteerd en verzonden vanuit Utrecht. Wij verzenden onze producten zo veel mogelijk als brievenbuspost of als pakket via PostNL en andere postbezorgers. Uw pakket komt daardoor doorgaans binnen 3 werkdagen aan.

Wij verzenden onze producten in plastic verzendzakken. Deze zakken beschermen hun inhoud beter dan papieren zakken en zijn eigenlijk ook beter voor het milieu. Dit plastic is namelijk goed te recyclen. De productie van één zo’n zak is bovendien minder belastend voor het milieu dan de productie van papier.

 

Verzendkosten

In principe zijn verzendkosten in onze prijzen ingecalculeerd waardoor we GRATIS verzending kunnen aanbieden. Alleen als je maar een paar stuks koopt dan moeten we wel verzendkosten in rekening brengen, want anders leiden we verlies. Vandaar dat we altijd adviseren om in BULK te kopen, dan zijn er geen verzendkosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Track & Trace

Kleine pakketten versturen we als brievenbuspost, waardoor zij geen track & trace code hebben. Bestel je echt veel en past het niet meer in één keer door de bus? Dan verzenden we met track & trace code.

Vragen?

Heb je nog vragen over je bestelling, of over tweedes.nl? Dat kan natuurlijk en je zult niet de eerste zijn. De meestgestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord op onze Veelgestelde Vragen pagina.